Net mezelf behandeld met de cavitatie behandeling. Dit doet vetcellen vernietigen en oplossen. Daarbij word er gebruik gemaakt van een gel die de probleemzones extra aanpakken. Denk aan extra vetrandjes op je buik, benen, armen. Daarna mn billen gelift met de vacuüm cup. Met een speciale liftend serum worden de billen gelift door de cup met strijkende beweging van boven de knie het achter bovenbeen tot boven aan de bilpartij te liften.
En nu 2 x gedaan
🤩
Toen mn dijbenen (bovenbeen voorkant) met de anti cellulite serum gecupt.Ja best pijnlijk… en blauw. Maar super resultaat
💜
. Daarna mezelf ingesmeerd met de fatburning en anti cellulite hot pakking. En ingewikkeld in de folie. Daarna de warmte folie deken erover en heerlijk ontspannen gelegen met een hylaleron sheetmask en de led infusion light therapie.Met voorafgaand aan het masker een microdermabrasie behandeling en glycocol anti aging ampul. Zodat de werkende stoffen nog dieper de huid indringen.
Je kan deze behandeling ook kiezen zonder hot pakking. Maar dan kiezen in plaats van de warmte folie deken. De infra rood sauna afslank deken. Deze kan tot 60 gr verwarmd worden. En met een extra stimulans met een pakking vooraf.
Echt dit geeft zulke goede resultaten dat Ik nu bezig ben met de kuur behandeling.
Er zijn verschillende kuren, behandelingen, combinatie behandelingen te boeken.
Mijn Vacuum Cavitatie System behandeling 3
Mijn Vacuum Cavitatie System behandeling 7
Mijn Vacuum Cavitatie System behandeling 8

Pin It on Pinterest

Share This

Maak je vrienden blij!

Deel onze pagina en producten op Social Media!